ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

AZURE RESORT

ΔΙΑΜΟΝΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

Azure

Azure, φωτεινό μπλε χρώμα, σαν τον ανέφελο καλοκαιρινό ουρανό, σα μια σκιά στο βαθυγάλανο Ιόνιο πέλαγος. Το Azure Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων στο γραφικό νησί της Ζακύνθου, στην περιοχή Τσιλιβί, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Το ξενοδοχείο έχει χτιστεί με μεγάλο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, ενώ ο σχεδιασμός του ακολουθεί όλες τις μοντέρνες και μινιμαλιστικές αρχιτεκτονικές τάσεις της εποχής.

Το συγκρότημα

Ως ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Azure Resort παρέχει υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο σύνολο, αλλά και εξατομικευμένα στις ανάγκες και τα αιτήματα του πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, το Azure Resort διαθέτει 4 πισίνες ( 3 εξωτερικές και 1 εσωτερική ), 3 μπαρ ( 2 εξωτερικά και 1 εσωτερικό ), 1 εστιατόριο à la carte, ένα εστιατόριο με μπουφέ, πλήρως εξοπλισμένο σπα αλλά και κομμωτηριακές εγκαταστάσεις.

Οι αξίες μας

Είναι πολύ σημαντικό το πώς αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας. Η συνολική εμπειρία διαμονής που θα βιώσουν στο ξενοδοχείο μας αποτελεί και τον πυρήνα λειτουργίας μας. Όλες οι υπηρεσίες σχεδιάζονται και παρέχονται με βάση τις ανάγκες των πελατών, την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, την υψηλή ποιότητα, το μινιμαλισμό και την εξατομίκευση. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πολύ περισσότερα από "μόνο" διακοπές στη Ζάκυνθο.

Το προσωπικό μας

Λατρεύουμε τους ανθρώπους μας, οι οποίοι επιλέγονται προσεκτικά και εκπαιδεύονται για να προσφέρουν στον επισκέπτη μια εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας. Το προσωπικό μας διαθέτει βαθιά γνώση της φιλοξενίας και των τουριστικών υπηρεσιών και είναι σε θέση να αναγνωρίζει, να κατανοεί και να ικανοποιεί αποτελεσματικά τις ανάγκες του πελάτη.

azure spa hotel booking award azure spa hotel luxury travel award

Εγγραφή στη Λίστα Νέων

Επιτυχής εγγραφή στη λίστα!