ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

AZURE RESORT & SPA

Αγαπητέ Eπισκέπτη,

Στο ξενοδοχείο Azure Resort & Spa προτεραιότητα μας είναι να εξασφαλίσουμε την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία τόσο των επισκεπτών όσο και του προσωπικού μας.

Μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς κάνοντας κράτηση στο ξενοδοχείο μας αφού προσφέρουμε δωρεάν ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση απαγόρευσης εισόδου στην χώρα λόγω Covid-19.

Στο Azure Resort & Spa εφαρμόζονται όλες οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ώστε να προσφέρουμε ασφάλεια και ηρεμία κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μας. Η πιστοποίηση Health First του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος επιβεβαιώνει ότι τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Κατά την άφιξή σας έχουμε φροντίσει να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις στον χώρο της υποδοχής, να παρέχονται απολυμαντικά και να απολυμαίνονται όλες οι επιφάνειες.
  • Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται τακτικά κατά την διάρκεια της ημέρας.
  • Η προετοιμασία και καθαριότητα των δωματίων γίνεται με βάση τα πρωτόκολλα υγιεινής εναντίον του Covid-19.
  • Στα εστιατόρια και τα μπάρ του ξενοδοχείου τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, προσφέρονται αντισηπτικά και γάντια μιας χρήσης.
  • Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και εφαρμόζει όλους τους κανόνες υγιεινής (μάσκες, γάντια, πλύσιμο χεριών, κλπ).
  • Τέλος, η συνεργασία μας με ιατρική εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει την σωστή και αποτελεσματική διαχείριση ύποπτου περιστατικού ή κρούσματος Covid-19.


Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε σύντομα,
Azure Resort & Spa

azure spa hotel booking award azure spa hotel luxury travel award

Εγγραφή στη Λίστα Νέων

Επιτυχής εγγραφή στη λίστα!